16/3/07

Tech reviews - You like?

Αυτή την εβδομάδα είχα την τύχη να παρακολουθήσω δύο παρουσιάσεις τεχνολογικών προϊόντων στα πλαίσια της δουλειάς μου φυσικά. Αρχικά παρακολούθησα μια επίδειξη του νέου Sony Playstation 3 που βγαίνει στην αγορά στις 23 Μαρτίου και εχθές πήγαμε στα κεντρικά γραφεία μιας νέας εταιρίας στο ελληνικό τηλεπικοινωνιακό τοπίο, της On Telecoms, όπου και μας έγινε μια πρώτη επαφή με τις νέες υπηρεσίες που φέρνει η εν λόγω εταιρία στην αγορά. Λόγω του προχωρημένου της ώρας και με δεδομένο ότι αύριο δουλεύω, (βλέπετε έτυχε κάτι και το ρεπό μας το έδωσαν Παρασκευή αντί για Σάββατο, damn it!), θα αναφερθώ εκτενέστερα για αυτές τις παρουσιάσεις σύντομα, πιθανών και αύριο.
Νομίζω ότι θα ήταν ενδιαφέρων και για εσάς αν έκανα κάτι σαν μια online ενημέρωση για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που έρχονται στη χώρα μας και να υπόκεινται στο δικό μου review. Άσχετο, αλλά πλέον όλοι γράφουμε και εκφραζόμαστε υβριδικά, προσέξτε στη προηγούμενη φράση: "υπόκεινται", "review".
Έτσι νομίζω ότι θα έχετε μια πρώτη και πιο άμεση κριτική για κάτι που σας ενδιαφέρει τεχνολογικά και μάλιστα από ένα φίλο σας (aawwwwwwwwwwhhhhhhhhh!!!!!!! how sweeeeeeeeeet!!!). Εννοείται ότι δεν έχω καμμιά πρόθεση να μεροληπτήσω έναντι οποιουδήποτε προϊόντος και το κυριότερο εδώ δε θα κάνω καμμιά διαφήμιση για την εταιρία που δουλεύω. Άλλωστε το blog μου είναι χώρος προσωπικής έκφρασης και γι'αυτό άλλαξα και την διεύθυνσή του, για να γράφω ό,τι γουστάρω.
Αυτά, ο μαστρο-Μίλτος αποσύρεται για να μαζέψει δυνάμεις για την αυριανή δοκιμασία των ορυχείων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: