22/1/07

Θρύλε, σ’ευχαριστώ

Καφρίλα mode: ON.

Θρύλε, σ’ευχαριστώ γιατί ενώ ακόμα και εμείς, οι πιστοί σου, σε είχαμε ξεγραμμένο, σήκωσες ανάστημα και άφησες ξερή τη μισή Ελλάδα. Οι 23.000 Μάο-Μάο της Τούμπας μαζί με τους υπόλοιπους εκατοντάδες χιλιάδες που είχαν στοιβαχτεί σε καφενεία για να δούνε το παιχνίδι, παρακαλάγανε όχι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να ταπεινωθεί η ομάδα που και μόνο η αναφορά της τους φέρνει ζάλη, τυφλό μίσος. Είναι οι μοίρα του πρώτου να τον φθονούν.

Ευχαριστώ γιατί ενώ ξέρω ό,τι σε μια εβδομάδα θα σε βρίζω και θα καταριέμαι που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου, που έχω ταχυπαλμίες σα 12χρονο παιδί σε κάθε αγώνα σου, που θα βγω από τα ρούχα μου αν αποκλειστείς απο τον ΠΑΣ, διόλου απίθανο, εχθές το βράδυ με έκανες να τα ξεχάσω όλα αυτά. Ευχαριστώ που μετά τον αγώνα έβλεπα την εικόνα του Μίνου να έχει χάσει το χρώμα του, να προσπαθεί να ψελλίσει κάτι περί διαιτησίας και να έχει κλείσει η φωνή του από τη πίκρα. Ευχαριστώ γιατί για άλλη μια φορά δεν ασχολούνται με το πώς η ομάδα αυτή καταφέρνει να κρατιέται πρώτη παρ’όλες τις αδυναμίες της αλλά πάντα βρίσκουν άλλοθι σε άλλους. Όσο συνεχίζεται αυτό μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος ότι τα σκήπτρα θα μείνουν εκεί που είναι τόσα χρόνια τώρα. Ευχαριστώ τον Νέρι Καστίγιο που η αλητεία του δίνει αέρα φρεσκάδας στο γεμάτο μούχλα πρωτάθλημα των υποκριτών που θέλουν τα γήπεδα χώρους αποστειρωμένους και Μέγαρα Μουσικής. Η δήλωσή του «του χρόνου να μας ρίξουν περισσότερες πέτρες και να φάνε περισσότερα γκολ» θυμίζει ότι το ποδόσφαιρο παίζεται από παιδιά που αγαπάνε αυτό που κάνουν εκατομμύρια άλλων παιδιών στις αλάνες με τη διαφορά ό,τι αυτοί πληρώνονται. Ευχαριστώ, χωρίς ίχνος ειρωνείας τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που γέμισαν το γήπεδο και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα τους χωρίς αυτή τη φορά να παρασυρθούν από τους δημαγωγούς που προσπαθούν να τους ελέγξουν και δεν μπούκαραν όπως θα έκαναν παλιότερα. Βλέπετε έλειπε ο Μέγας Άγγελος, ο νέος στρατηλάτης των Μακεδόνων να τους εμπνεύσει με τις απίθανες θεατρικές του χειρονομίες που μας έχει χαρίσει τόσα χρόνια στη Τούμπα. Ένας από τους πολλούς υπεύθυνους που ο ΠΑΟΚ κατέληγε κάθε χρόνο να δίνει 5-6 παιχνίδια με την έδρα του τιμωρημένη. Κατά τα άλλα αγαπάει τον (Μ)ΠΑΟΚ.

Ευχαριστώ τα γερόντια του Θρύλου που θέλουν ξύλο επειδή σέρνονται στο 90% των παιχνιδιών αλλά κάνουν μερικές μαγικές βραδιές σα τη χθεσινή και μας στέλνουν αδιάβαστους. Μέχρι την επόμενη φορά που θα τους βρίζουμε και θα τους καταριόμαστε. Πρέπει να έχουν μάθει τόσα χρόνια ό,τι έτσι γίνεται σ’αυτή την παρανοϊκή ομάδα.

Τέλος ευχαριστώ τον ποδοσφαιριστή που τον έχω βρίσει τόσο πολύ που μόνο ο Ανατολάκης πρέπει να έχει φάει περισσότερο βρίσιμο από εμένα αλλά για κάθε 10 άθλια κοντρόλ που κάνει και πουλήματα τις μπάλας, θα κάνει 1 μαγικό και θα κρίνει το ματς. Vítor Borba Ferreira Rivaldo ευχαριστώ.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

5 σχόλια:

Nisyrios είπε...

Ντροπή σας και αίσχος!

Διαμένων πλησίον του γηπέδου της Τούμπας, οφείλω να σας επισημάνω ότι ουδέποτε συμπεριφοραί όμοιαι των αναφερθεισών από εσάς έχουν λάβει χώρα στο Καλλιμάρμαρο Γήπεδο της Τούμπας (γνωστό και ως ΚΓΤ ως εκ τούτου).

Είναι γνωστό απανταχού στο Πανελλήνιο ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι υποδείγματα φιλάθλων. Κάθε Σαββατοκύριακο συρρέουν στο ΚΓΤ μετά των οικογενειών τους, με σκοπό να χειροκροτήσουν το καλό ποδόσφαιρο, είτε αυτό παίζεται από την αγαπημένη τους ομάδα είτε από τους αντιπάλους. Γνωστό είναι ότι κατά την χθεσινή γκωλοβροχή οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ επιδοκίμαζαν ομαδόν τους παίκτες του Ολυμπιακού λέγοντάς τους "μπράβο παιδιά, εξαίρετο τέρμα" και "συγχαρητήρια, χρόνια είχαμε να δούμε τόσο ωραίο ποδόσφαιρο".

Εκ των παραπάνω συμπεραίνεται ότι οι καταστροφές στο πούλμαν του Ολυμπιακού συνέβησαν λόγω της ξαφνικής και σφοδρής χαλαζόπτωσης που έλαβε χώρα στην περιοχή του αεροδρομίου...

Α, μη λησμονήσω να επισημάνω την από μέρους σας λανθασμένη χρήση του παρατατικού του ρήματος "παρακαλώ", σσε λλέω...

Ανώνυμος είπε...

An kai kathysterimena vlepo auto to post peri gayron prepei na apantiso.Nomizo oti oloi kseroume pos oi 'epistimones' tou gayrou tou dinoun ena soro paixnidia...Milao gia ton epopti fysika o opoios den eide epithetiko faoul tou konstantinoy se ena apo ta goal kai kati offside tou ΠΑΟΚ anyparkta...Ti na po...Tha fanei otan tou dosoun tin prokrisi sto kypello apo enantion tou ΠΑΣ...En anamoni tis sfagis tou...

Ανώνυμος είπε...

Kai ena anekdoto gia na gelasoume...
Poia omada den foraei POTE makrymanikes faneles sto Champions League?? Apantisi: o olympiakos(mpliax,pali evrisa)

Redpill είπε...

Χαίρομαι που τα άλλοθι εξακολουθούν να δίνουν και να παίρνου. Ευχαριστώ που το ποστ μου επιβαιβεώνεται 100%. Όλα καλά... Φιλιά σε όλους. Και σε πιο ψύχραιμη νότα, το ποδόσφαιρο είναι το 1ο σε σημασία από τα δευτερεύοντα πράγματα στη ζωή μας.
Φιλιά. (και περαστικά βεβαίως)

Ανώνυμος είπε...

re salta k gamisou palto!!
pwromeno gavraki eisai ti tha leges! gamw ta stereotypa sou! mao mao na deis th mana sou re! oust!