19/12/06

Καταγγέλλω τα blogs!!! (και τα εκμεταλλεύομαι ταυτόχρονα)

Φρέσκια λάσπη! (από κάπου το έκλεψα αυτό). Τις τελευταίες μέρες μου ήρθε ο εξής προβληματισμός. Η λέξη blog προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων web και log, κάτι δηλαδή σαν διαδικτυακό ημερολόγιο. Βλακείες στο τετράγωνο λέω εγώ! Σ’αυτό το ημερολόγιο, που είναι στη διάθεση όσων περιδιαβαίνουν το διαδίκτυο και το κυριότερο, το διαβάζουν φίλοι και γνωστοί σου ΔΕΝ μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα. Αυτολογοκρίνεσαι συνεχώς. Στο παλιό κλασσικό, old fashion ημερολόγιο που κρατείται σε ένα σημειωματάριο, μπορείς να γράψεις Ό,ΤΙ σου κατέβει κυριολεκτικά. Μπορείς να βρίσεις, να κράξεις, να βγάλεις τα απωθημένα σου και να γράψεις τις πιο μύχιες σκέψεις σου για οποιονδήποτε και όλα αυτά να μείνουν μυστικά από όλους. Κλείνεις το σημειωματάριό σου, το κλειδώνεις στο συρτάρι σου και τέλος. Έχει συμβεί σε όλους μας κάποιος φίλος μας ή συγγενής μας που όντως μπορεί να τον αγαπάμε πραγματικά κάποια στιγμή να μας σπάσει τα νεύρα, να μας στεναχωρήσει, ακούσια ή εσκεμμένα, να τσακωθούμε κλπ, κλπ. Από την άλλη μπορεί να του κάνουμε εμείς κάποια «που...ά», πάλι ακούσια ή εκούσια και όταν τα συνειδητοποιήσουμε να το καταγράψουμε στο ημερολόγιό μας. Για καν’το σε ένα blog αυτό. Απλά δεν γίνεται. Γι’αυτό τα blogs είναι περισσότερο σαν την ευκαιρία για τους posters να κάνουν καριέρα στη δημοσιογραφία αφού γράφουν κυρίως για την επικαιρότητα παρά για τα προσωπικά τους. Βέβαια αυτή η προοπτική με εξιτάρει διότι το κουβαλάω το μικρόβιο, μιας και πιστεύω, μαζί με άλλους 10.000.000 Έλληνες, ότι οι απόψεις μου είναι βαρυσήμαντες και αξίζουν να διαβαστούν από όλους. Έτσι γουστάρω τρελά να γράφω στο blog μου και έχω πιάσει τον εαυτό μου να ψάχνει συνεχώς γύρω του ερεθίσματα για να έχει υλικό να γράψει. Δόξα τον Θεό, τον Μωάμεθ, τον Βούδα, τον Γιαχβέ ή την δική μου εκδοχή, τον Κανένα, τα ερεθίσματα δε λείπουν. Έχουμε υλικό για 50 ζωές.

Κάτι τελευταίο. Έκανα update στο προφίλ μου και φυσικά είναι υποχρέωσή σας να το δείτε για να δείτε ποιές είναι οι σωστές και εγκεκριμένες ταινίες, συγκροτήματα και βιβλία που πρέπει να βλέπετε, ακούτε και διαβάζετε or else


Χωρίς σχόλια


Περιμένω με αγωνία το νέο τους album μέσα στο 2007.
Πότε θα τους δω από κοντά;


Ένας άσχετος που κάνει ντοκυμαντέρ που τα δείχνουν
κάτι άλλοι άσχετοι σε ένα άθλιο δίκτυο ονόματι BBC.
Τί να μας πουν κι αυτοί; Χαρδαβέλλα έχουν;

3 σχόλια:

Nisyrios είπε...

Οταν σπούδαζα στην ένδοξη χώρα Μεγάλη Βρετανία, έπεσα τυχαία πάνω στο tuning σε αυτό το (πειρατικό μάλλον) καναλάκι, το BBC, και είχα δει μια σειρά που παρουσίαζε, βασισμένη στο φυλλάδιο που είχε εκδόσει (προφανώς με φωτοτυπίες), το "Κώδικες και Μυστικά" - μια εκπομπή στυλ Λιακόπουλος φαντάσου. Τον έχεις παρακολουθήσει κι εσύ αυτόν τον νέο, ε;! Εντυπωσιάζομαι!

Ανώνυμος είπε...

Mettalica e? Ti na mas poun kai autoi...kanena sygkrotimataki tha einai...Anarotiemai pou pas kai ta vrisekeis...Gia na mathainetai...
Sakis Rouvas- Ego Travao Zori

Compiler είπε...

Εμένα μου αρέσει το συγκρότημα που έχει πάνω από τους metallica. Ένα μικρό κόκκινο Χ χωρίς σχόλια. Δεν τους έχω ξαναδεί. Πόσο μάλλον ξανα-ακούσει!

Ένα τελευταίο album που άκουσα και μπορεί να αρέσει:

Hurt - Vol. 1